TilburgNieuwsbord.nl
  1. Een gaspistool `voor de leuk` en een Moncler-jas voor de familie: `Geld maakt niet uit, ik hou me vast aan liefde`

Een gaspistool `voor de leuk` en een Moncler-jas voor de familie: `Geld maakt niet uit, ik hou me vast aan liefde`

Tilburg - In zijn familie is het heel normaal dat jassen worden uitgewisseld. Dus dat er pepperspray in zijn jas zat, dat is een 21-jarige man uit Winterswijk niet aan te rekenen. Vindt hijzelf in elk geval. De verdachte wilde verder wat losse flodders afschieten met nieuwjaar in Tilburg. ,,Ik...

Lees het volledige artikel bij AD.

Deel dit artikel

WhatsApp
Facebook
Twitter

Auteur

Picture of Redactie tilburgnieuwsbord.nl
Redactie tilburgnieuwsbord.nl

Nieuws door AD. Lees het volledige artikel op hun website.

Gerelateerde berichten